Message Board

General Questions and Discussions This conference is for general questions and discussions not related to one of the other conferences in this WebBoard.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-17-2017, 12:28 PM   #11
Robgator
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Jacksonville, Fl
Posts: 23
Default Re: AMazon Echo

The ability to use the Echo as a microphone and speaker for Hal would be awesome, especially if multiple Echo's could be used in the same house. I am desperately looking forward to this capability.

Are their any plans to make Hal compatible with the Google Home?
__________________
Rob
Robgator is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2017, 08:14 AM   #12
DadGoneMad
Advanced Member
 
DadGoneMad's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Katy, TX
Posts: 198
Default Re: AMazon Echo

Pat,

I use my Amazon Echo and Dot's which are placed in several locations throughout my house to communicate with HAL. Within the bridge setup document it references how to have a macro launch using an Echo voice command.

I don't see any reason why you couldn't establish one macro for the "ON" and one for the "OFF" with two different macros referenced in the on and off sections of the bridge configuration.

I'll see if I can try over the weekend and let you know how to set this up to control an X10 device using a macro with the bridge.
DadGoneMad is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.