Message Board

Technical Assistance Questions posted to this conference may be answered by other users and/or HAL Technical Support. You can also contact HAL Technical Support directly.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-13-2017, 05:52 PM   #1
Pat Smith
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Philadelphia
Posts: 24
Default Alex10 Bridge

Hello, found a great tool to use Alexa with a program that is called Alex10. Has anyone used this program with Hal it was developed to work with X10 which I still use. Alex10 is a bridge that works with Alexa and Active home pro (X10 software). Just curious if Hal could work with Alex10.
Pat Smith is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2017, 05:06 AM   #2
dtomcat
Advanced Member III
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 385
Default Re: Alex10 Bridge

I have not used this program; however, HA-Bridge has HAL integration and works great with Alexa. I can basically control everything I need to inside HAL from Alexa with HA-Bridge. I'd check out that one first. It's free and definitely works with HAL.


-Rob
__________________
HAL2000 v5.0.23
Win XP SP3
HAL voices UK
HAL DMC
Tell Me v2.7.0
dtomcat is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.